Προϊόντα για μάγειρα και (95)

Υπερκατεψυγμένα τρόφιμα σουπιάς

Υπερκατεψυγμένα τρόφιμα σουπιάς

Υπερκατεψυγμένα τρόφιμα που προέρχονται από καλαμάρι, εξασφαλίζοντας φρεσκάδα και ποιότητα για την διεθνή αγορά.
EMPANADAS - CRIOLLA EMPANADAS ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΕΘΗ

EMPANADAS - CRIOLLA EMPANADAS ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΕΘΗ

ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ 12 ΕΚ (65/75 ΓΡ) ΚΑΙ 14 ΕΚ (95/100 ΓΡ) ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΓΕΥΣΕΙΣ: -ΚΡΕΑΣ -ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ -ΓΛΥΚΙΑ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ -ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ -ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ -ΤΟΝΟΣ -ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ -ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ -ΚΑΠΡΕΖΕ (ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ) -ΡΟΚΦΟΡΤ -ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΜΕΛ -ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΟΙ ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΨΗΣΙΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΨΥΧΘΟΥΝ. ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ 24 Ή 48 ΤΕΜΑΧΙΑ (ΣΕ BLISTERS ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΡΕΣ) ΓΙΑ ΤΙΣ 14 ΕΚ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ 30 ΤΕΜΑΧΙΑ (12 ΕΚ) ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Μέλι από κανταουέσο

Μέλι από κανταουέσο

Η μέλι από καντουέσο είναι μια ποικιλία μονοφλοριακής μελιού που παρασκευάζεται κυρίως από το νέκταρ του καντουέσο (Lavandula stoechas), ένα φυτό της οικογένειας των λεβάντων που αναπτύσσεται σε μεσογειακές περιοχές και φτωχά εδάφη. Αυτό το μέλι διακρίνεται για το ανοιχτό κεχριμπαρένιο χρώμα του, το έντονο λουλουδάτο άρωμα και τη μαλακή γεύση του με ελαφρές νότες λεβάντας. Είναι γνωστό για τις αντισηπτικές, πεπτικές και χαλαρωτικές του ιδιότητες, αποτελώντας μια ιδανική επιλογή για την ανακούφιση αναπνευστικών προβλημάτων, τη βελτίωση της πέψης και την προώθηση της ξεκούρασης. Επιπλέον, η ευχάριστη και λεπτή γεύση του το καθιστά τέλειο φυσικό γλυκαντικό για ροφήματα, επιδόρπια και γκουρμέ συνταγές. Η μέλι από καντουέσο είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, εκτιμημένο τόσο στην κουζίνα όσο και στον θεραπευτικό τομέα.
Λάδι καλαμποκιού

Λάδι καλαμποκιού

Το καλαμποκέλαιο είναι ένα εκλεπτυσμένο, ελαφρύ και καθαρό λάδι που εξάγεται από καλαμπόκι υψηλής ποιότητας. Είναι φυσικά πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά, καθιστώντας το μια επιλογή χωρίς χοληστερόλη που προάγει την υγεία της καρδιάς. Η υψηλή θερμική του σταθερότητα και η διακριτική του γεύση το καθιστούν κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα μαγειρικών εφαρμογών, από τηγάνισμα και ψήσιμο μέχρι κρύες παρασκευές όπως σαλάτες και σάλτσες. Το καλαμποκέλαιο εκτιμάται στη βιομηχανία τροφίμων για τη σταθερότητά του ως λάδι τηγανίσματος, ιδιαίτερα στην παραγωγή σνακ. Η ευελιξία του και τα οφέλη για την υγεία το καθιστούν δημοφιλή επιλογή τόσο για οικιακούς μάγειρες όσο και για επαγγελματίες σεφ.
ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΜΑΪΖ

ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΜΑΪΖ

Το έλαιο από το φύτρο καλαμποκιού (Maize Germ Oil) είναι ένα ελαφρύ λάδι που εξάγεται από το φύτρο του κόκκου καλαμποκιού. Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων για τηγάνισμα και ψήσιμο λόγω της ήπιας γεύσης του και του υψηλού σημείου καπνού. Είναι επίσης πηγή πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προσφέροντας αντιοξειδωτικά οφέλη.
Άρωμα Ιβηρικού Χοιρινού

Άρωμα Ιβηρικού Χοιρινού

Άρωμα Ιβηρικού Χοιρινού ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Κροκέτες Καλαμαριού - Χειροποίητες Κροκέτες Καλαμαριού

Κροκέτες Καλαμαριού - Χειροποίητες Κροκέτες Καλαμαριού

Ακαταμάχητες χειροποίητες κροκέτες καλαμαριού.
Συνεχής Μαγειρευτής για Πελαγικά - Σχεδιασμένος για να μαγειρεύει συνεχώς σαρδέλες ή άλλα πελαγικά ψάρια, κατάλληλος για κονσερβοποίηση.

Συνεχής Μαγειρευτής για Πελαγικά - Σχεδιασμένος για να μαγειρεύει συνεχώς σαρδέλες ή άλλα πελαγικά ψάρια, κατάλληλος για κονσερβοποίηση.

Ο Συνεχής Μάγειρας για Πελαγικά είναι μια καινοτόμος λύση σχεδιασμένη να καλύψει τις ανάγκες της βιομηχανίας επεξεργασίας θαλασσινών, προσφέροντας αποδοτικό και ομοιόμορφο μαγείρεμα σαρδέλας και άλλων πελαγικών ψαριών. Είτε τα ψάρια κονσερβοποιούνται είτε τοποθετούνται απευθείας σε σχάρες, αυτός ο μάγειρας είναι εξοπλισμένος με προαιρετικά χαρακτηριστικά όπως ένα σύστημα ξήρανσης με ζεστό αέρα και η δυνατότητα συμπερίληψης ενός συνεχούς συστήματος πλυσίματος σχαρών κάτω από τον μάγειρα, ενισχύοντας την επιχειρησιακή αποδοτικότητα και την ποιότητα του προϊόντος. Αυτός ο μάγειρας αντιπροσωπεύει μια σημαντική πρόοδο στην επεξεργασία θαλασσινών, προσφέροντας έναν συνδυασμό αποδοτικότητας, ασφάλειας και ποιότητας.
500 λίτρων Μαγειρική κατσαρόλα - Κατσαρόλα από ανοξείδωτο χάλυβα

500 λίτρων Μαγειρική κατσαρόλα - Κατσαρόλα από ανοξείδωτο χάλυβα

Μαρμίτα μαγειρέματος με μίξερ, αναστρέψιμη, ενσωματωμένη σε ανοξείδωτο χάλυβα. Με αέριο. Μας επιτρέπει να βράζουμε προϊόντα σε χαμηλή θερμοκρασία κάτω από 100º, αυτός ο τύπος μαγειρέματος διατηρεί ανέπαφες τις γεύσεις των τροφίμων και δεν σπάει τις πρωτεϊνικές αλυσίδες, τις βιταμίνες και άλλους μικροθρεπτικούς παράγοντες των τροφίμων.
Βάση πατάτας ποτισμένη - Βάση πατάτας ποτισμένη (έτοιμη για τορτίγιες)

Βάση πατάτας ποτισμένη - Βάση πατάτας ποτισμένη (έτοιμη για τορτίγιες)

Βάση από πατάτα βραστή με ή χωρίς κρεμμύδι, ειδική για την παρασκευή ομελετών πατάτας σε μόλις 5 λεπτά. Μπορείτε να φτιάξετε ομελέτες σφιχτές ή ζουμερές, μπορείτε να αποφασίσετε το σημείο της ομελέτας. Απλά πρέπει να τηγανίσετε λίγο το προϊόν και να προσθέσετε τα αυγά.
Ειδικότητες Γαλοπούλας - Ειδικότητες Γαλοπούλας

Ειδικότητες Γαλοπούλας - Ειδικότητες Γαλοπούλας

Κοκτέιλ Γαλοπούλας Στήθος Γαλοπούλας Λουκάνικα Γαλοπούλας "Delikatessen" Λουκάνικα Γαλοπούλας χωρίς έντερο, συσκευασία 2 τεμ. Φλαμπέ Γαλοπούλα Λουκάνικα Γαλοπούλας Delikatessen, συσκευασία 5 τεμ.
Λάδι Σόγιας - Λάδι Σόγιας για Μαγείρεμα/Ραφιναρισμένο Λάδι Σόγιας

Λάδι Σόγιας - Λάδι Σόγιας για Μαγείρεμα/Ραφιναρισμένο Λάδι Σόγιας

Το λάδι σόγιας είναι ένας κοινός τύπος μαγειρικού λαδιού που σχετίζεται με αρκετά οφέλη για την υγεία. Ιδιαίτερα, μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της υγείας του δέρματος και στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.
ΖΩΝΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ - ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ 1KG, 2KG ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5KG

ΖΩΝΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ - ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ 1KG, 2KG ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5KG

Οικολογικά σαλιγκάρια Helix Aspersa σε δίχτυα των 1 kg, 2 kg και 5 kg, μεταφερόμενα σε κουτιά από πολυστυρένιο.
Σαλιγκάρι - Μαγειρεμένο σαλιγκάρι διατηρημένο σε άλμη

Σαλιγκάρι - Μαγειρεμένο σαλιγκάρι διατηρημένο σε άλμη

Χάνοι της ποικιλίας hélix aspersa müller της καλύτερης ποιότητας, επεξεργασμένοι με παραδοσιακό τρόπο (επιλογή, πλύσιμο και μαγείρεμα) Συσκευασμένα χωρίς συντηρητικά. Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Καθαριστικό Βιομηχανικών Σίδερων Κουζίνας Josmi - Βιομηχανική Συσκευασία 5L.

Καθαριστικό Βιομηχανικών Σίδερων Κουζίνας Josmi - Βιομηχανική Συσκευασία 5L.

Περιορισμένη χρήση για επαγγελματικό καθαρισμό Μέγιστη αποτελεσματικότητα. Δυναμικός κατά των λιπαρών. Ειδικό για βιομηχανικές πρέσες. Ζεστό καθάρισμα.
Hispameam Λάδι - Premium Hispameam Λάδι

Hispameam Λάδι - Premium Hispameam Λάδι

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, από τη Βαλένθια, Ισπανία. Άγριο λάδι, με μεγάλη και απαλή υφή. Κατασκευασμένο με 18k χρυσό, κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Εργασιακά ρούχα και στολές για τη φιλοξενία - Προσαρμοσμένα εργασιακά ρούχα και στολές για τη φιλοξενία

Εργασιακά ρούχα και στολές για τη φιλοξενία - Προσαρμοσμένα εργασιακά ρούχα και στολές για τη φιλοξενία

Στην Vittorio Uniformes σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στολές εργασίας με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την άνεση του εργαζόμενου, χωρίς να παραμελούμε την εικόνα που προβάλλει η επιχείρησή σας μέσω κάθε κομματιού. Διαθέτουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ρούχων για τη εστίαση, με σύγχρονα και επίκαιρα σχέδια, για επαγγελματίες της φιλοξενίας, μάγειρες, σεφ και σερβιτόρους. Ρούχα κουζίνας Στολές για μάγειρες και σεφ Το προσωπικό της κουζίνας, εκτός από άνετα, ανθεκτικά και ποιοτικά ρούχα, χρειάζεται το uniform τους να προσφέρει μια καθαρή και ελκυστική εικόνα. Στην Vittorio Uniformes σχεδιάζουμε ρούχα κουζίνας με γνώμονα τις αξίες του εστιατορίου σας και την εικόνα που θέλετε να προβάλετε, για να δείξετε στυλ και διακριτικότητα σε κάθε κομμάτι. Στολές για σερβιτόρους Οι σερβιτόροι και οι σερβιτόρες είναι το ενδιάμεσο προσωπικό μεταξύ των πελατών μας και της κουζίνας, γι' αυτό αποτελούν μια σαφή εικόνα της επιχείρησης, την οποία πρέπει να φροντίσουμε πέρα από την άνεση και τη λειτουργικότητα των ρούχων τους.
Κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς

Κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς

Μελάνι σουπιάς προερχόμενο από το Μαρόκο, τη Μαυριτανία και την Ινδία, κατεψυγμένο για να διατηρεί τη φρεσκάδα και την ποιότητά του.
Λάδι Αραχίδας

Λάδι Αραχίδας

Το λάδι από φιστίκι, γνωστό και ως λάδι από φιστίκι γης, είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και είναι γνωστό για τη σταθερότητα και την ανθεκτικότητά του. Έχει μια χαρακτηριστική, ελαφρώς ξηρή γεύση ενώ παραμένει άοσμο, καθιστώντας το μια ευέλικτη επιλογή για μαγείρεμα και τηγάνισμα. Η υψηλή θερμική σταθερότητα του λαδιού από φιστίκι το καθιστά ιδανικό για την παραγωγή ρευστών ντρέσινγκ και ως υποκατάστατο του ελαιολάδου σε σαλάτες. Η ικανότητά του να διατηρεί τα στερεά σε αναστολή για μεγαλύτερες περιόδους το καθιστά προτιμώμενο συστατικό στην παραγωγή μαγιονέζας και μαργαρίνης. Το λάδι από φιστίκι είναι μια αξιόπιστη και γευστική επιλογή τόσο για οικιακές όσο και για επαγγελματικές κουζίνες.
Λάδι Σόγιας

Λάδι Σόγιας

Το λάδι σόγιας είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα βρώσιμα έλαια παγκοσμίως, εκτιμώμενο για την προσιτή τιμή του, τη διατροφική του αξία και το υψηλό σημείο καπνού του. Είναι χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά, χωρίς τρανς λιπαρά και πλούσιο σε πολυακόρεστα και μονοακόρεστα λιπαρά, καθιστώντας το μια υγιεινή επιλογή για την καρδιά. Το λάδι σόγιας είναι μια κύρια πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και δεν περιέχει χοληστερόλη. Η ουδέτερη γεύση του το καθιστά εξαιρετική επιλογή για μια ευρεία γκάμα μαγειρικών εφαρμογών, από την παραγωγή σνακ μέχρι το ψήσιμο και την παροχή τροφίμων. Οι γαλακτωματοποιητικές του ιδιότητες το καθιστούν βασικό συστατικό στη μαγιονέζα και στη ευρύτερη βιομηχανία τροφίμων.
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Το ελαιόλαδο (aceite de oliva) είναι ένα λάδι που προέρχεται από την πίεση ελιών, του καρπού της ελιάς. Γνωστό για τη χαρακτηριστική του γεύση και τα οφέλη του για την υγεία, το ελαιόλαδο είναι ένα θεμελιώδες μέρος της μεσογειακής διατροφής. Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και αντιοξειδωτικά, και χρησιμοποιείται τόσο για μαγείρεμα όσο και για να ντύσει κρύα πιάτα.
Φυσική χρωστική από καλαμάρι

Φυσική χρωστική από καλαμάρι

Φυσική χρωστική ουσία που εξάγεται από την μελάνη σουπιάς, ιδανική για να ενισχύσει τη γεύση και το χρώμα γκουρμέ πιάτων.
ΛΑΔΙ ΚΟΠΡΑΣ

ΛΑΔΙ ΚΟΠΡΑΣ

Το λάδι κοπρά (aceite de copra o aceite de coco) εξάγεται από τη στεγνή σάρκα του καρύδου. Είναι δημοφιλές στη μαγειρική, την κοσμετολογία και την παραγωγή προϊόντων προσωπικής φροντίδας. Περιέχει υψηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών, ειδικότερα λαυρικό οξύ, το οποίο του προσδίδει αντιμικροβιακές και ενυδατικές ιδιότητες.
Λάδι ηλιάνθου - Ιδανικό για μαγείρεμα - Ραφιναρισμένο λάδι ηλιάνθου

Λάδι ηλιάνθου - Ιδανικό για μαγείρεμα - Ραφιναρισμένο λάδι ηλιάνθου

Το ηλιέλαιο χαρακτηρίζεται από το ανοιχτό κίτρινο χρώμα του, σχεδόν διαφανές, και τη ήπια και ουδέτερη γεύση του, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μια ποικιλία μαγειρικών χρήσεων. Αυτό το λάδι εκτιμάται ιδιαίτερα για την υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, κυρίως το λινολεϊκό οξύ, το οποίο είναι ένας τύπος λιπαρού οξέος ωμέγα-6. Στην κουζίνα, το ηλιέλαιο είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Χρησιμοποιείται ευρέως για τηγάνισμα, καθώς έχει σχετικά υψηλή θερμοκρασία καπνού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να αποσυντίθεται. Είναι επίσης κοινά χρησιμοποιούμενο στην παρασκευή ψητών προϊόντων, σαλτσών, ντρέσινγκ για σαλάτες και για σοτάρισμα τροφίμων. Συνοψίζοντας, το ηλιέλαιο είναι ένα φυτικό λάδι ευρέως χρησιμοποιούμενο και εκτιμημένο για την ευελιξία του, τη ουδέτερη γεύση του και τα διατροφικά του οφέλη, αποτελώντας βασικό συστατικό σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο.
Μαγειρεμένες Κροκέτες

Μαγειρεμένες Κροκέτες

Μίγμα κρεάτων, χοιρινό και μοσχάρι, σιγομαγειρεμένο με βότανα και λαχανικά και πάντα μέσα σε μια νόστιμη σάλτσα μπεσαμέλ, καλυμμένο με ψίχουλα. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κροκέτες
Κροκέτες Κοτόπουλου και Κάρι - Χειροποίητες Κροκέτες Κοτόπουλου και Κάρι

Κροκέτες Κοτόπουλου και Κάρι - Χειροποίητες Κροκέτες Κοτόπουλου και Κάρι

Εξαιρετικές χειροποίητες κροκέτες κοτόπουλου με κάρυ με ζουμερή και ακαταμάχητη καρδιά σάλτσας κάρυ.
ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΥΤΟΚΛΑΒΟΣ - ΜΑΡΚΑ AYUSO

ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΥΤΟΚΛΑΒΟΣ - ΜΑΡΚΑ AYUSO

Κάθετος αυτόκλειστος από ανοξείδωτο χάλυβα με 2 κλουβιά.
Μπλανσέρ Μαγειρέματος Τόνου - Προσαρμόσιμη λύση υψηλής απόδοσης για την επεξεργασία τόνου

Μπλανσέρ Μαγειρέματος Τόνου - Προσαρμόσιμη λύση υψηλής απόδοσης για την επεξεργασία τόνου

Προσαρμοσμένο για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής των πελατών, το Μηχάνημα Μπλανσέρισμα Τόνου είναι μια προηγμένη μηχανή σχεδιασμένη για την βέλτιστη μαγειρική του τόνου. Διαθέτει ένα σύστημα κλεισίματος καπακιού που λειτουργεί με υδραυλικό κύλινδρο, εξασφαλίζοντας μια αδιάβροχη σφράγιση με μια αυλάκωση νερού που αποτρέπει την διαφυγή ατμού, εκτός από έναν καθορισμένο αγωγό στο πίσω μέρος. Αυτός ο σχεδιασμός όχι μόνο αποτρέπει τη συσσώρευση ατμού στον χώρο εργασίας, αλλά μειώνει επίσης τον χρόνο μαγειρέματος διαχειριζόμενος αποτελεσματικά την απελευθέρωση ατμού. Η συλλογή λίπους διαχειρίζεται με ευφυΐα στο πίσω μέρος του μπλανσέρ, με διαχυτές νερού τοποθετημένους μπροστά που ενεργοποιούνται κατά την αφαίρεση του ψαριού για να απομακρύνουν την στρώση λίπους, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα εισχωρήσει στο ψάρι. Ο έλεγχος θερμοκρασίας επιτυγχάνεται μέσω ενός στρατηγικά τοποθετημένου θερμοζεύγους, με τη ροή ατμού να διαχειρίζεται από ηλεκτροβαλβίδες. Επιπλέον, ο χρόνος μαγειρέματος ελέγχεται προσεκτικά από έναν προγραμματιστή, ειδοποιώντας τους χειριστές με οπτικά και ακουστικά σήματα όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί. Η διεπαφή περιλαμβάνει μια οθόνη αφής.
Κροκέτες Μπακαλιάρου - Χειροποίητες Κροκέτες Μπακαλιάρου

Κροκέτες Μπακαλιάρου - Χειροποίητες Κροκέτες Μπακαλιάρου

Υψηλής ποιότητας χειροποίητες κροκέτες μπακαλιάρου.